• Gratis Verzending Binnen Nederland & Sample Bij elke Bestelling
  • Gratis Verzending Naar Belgie vanaf 50,- Euro
  • Gratis Merchandise Bij Bestellingen Boven 65,-
  • Op Werkdagen Voor 18:00 Besteld Is Zelfde Dag Verzonden
  • In Amersfoort & Omgeving Zelfde Dag Bezorgd mits voor 15:00 uur besteld

PRIVACYVERKLARING

Op deze pagina vind je de privacyverklaring van Recharge Nutrition. In onze privacyverklaring vind je alle info over wat we doen met jouw persoonsgegevens en met welk doel we dat doen. Staat er een term niet in? In dat geval heeft deze dezelfde betekenis als is beschreven door de AVG. Lees alsjeblieft de volledige privacyverklaring zodat je ervan op de hoogte bent. Mocht je vragen hebben omtrent de verklaring, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Jouw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen dan ook je persoonsgegevens goed beschermen!

WELKE GEGEVENS VERWERKEN WIJ?

Wij verwerken de persoonsgegevens. Om welke dat gaat lees je hieronder. Uitsluitend gebruiken wij je persoonsgegevens alleen voor datgene wat toegestaan is volgens de wet. In de meeste gevallen zullen wij voor het uitvoeren van de overeenkomst die we hebben gesloten met jou de persoonsgegevens gebruiken. Ook kunnen wij de persoonsgegevens gebruiken als het nodig is voor ons gerechtvaardigd belang en de fundamentele rechten en belangen van jou minder zwaar wegen. 

WANNEER GEBRUIKEN WIJ JE PERSOONSGEGEVENS?

Als je een bestelling plaatst

Wij verwerken de volgende gegevens bij elke bestelling die je bij ons doet.

1. Voornaam en achternaam, 2. Telefoonnummer (optioneel), 3. Adres, 4. Postcode en plaatsnaam, 5. Land en 6. E-mailadres.

7. Alternatief afleveradres (optioneel)

Deze persoonsgegevens verwerken wij om je bestelling te kunnen verwerken. Dit doen we ook om vragen te kunnen beantwoorden die je zou kunnen hebben over een bestelling. Het uitvoeren van de gesloten overeenkomst met jou en het nakomen van wettelijke verplichten zoals wettelijke administratieverplichtingen zijn de verwerkingsgronden die wij gebruiken. 

 

Als je een account aanmaakt

1. Voornaam en achternaam, 2. Telefoonnummer (optioneel), 3. Adres, 4. Postcode en plaatsnaam, 5. Land en 6. E-mailadres.

7. Alternatief afleveradres (optioneel)

Deze persoonsgegevens verwerken wij om je bestelling te kunnen verwerken. Dit doen we ook om vragen te kunnen beantwoorden die je zou kunnen hebben over een bestelling. Het uitvoeren van de gesloten overeenkomst met jou en het nakomen van wettelijke verplichten zoals wettelijke administratieverplichtingen zijn de verwerkingsgronden die wij gebruiken. 

Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice

Als je vragen hebt kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij willen je natuurlijk goed en snel kunnen helpen. Daarom verwerken wij de volgende persoonsgegevens. 

1. Naam, 2. E-mailadres en 3. Telefoonnummer.

Wanneer je een review plaatst van een van onze producten

Je hebt als klant ook de mogelijkheid om een review te plaatsten van een van onze producten. Als je dit doet, dan verwerken wij de volgende persoonsgegevens.

1. Naam

2. E-mailadres

BEWAARTERMIJN

Jouw persoonsgegevens bewaren wij alleen zolang we ze nodig hebben om de doelen te realiseren waarvoor we ze bewaren. We bewaren ze niet buiten de Europese Economische Ruimte. Hoe lang we deze gegevens bewaren zie je hieronder.

Bestellingen zonder account

Het is verplicht om bestellings gegevens zoals facturen 7 jaar te bewaren.

Bestellingen met account

Het is wettelijk verplicht om je gegevens 7 jaar te bewaren. Mocht je je account verwijderen, dan bewaren we je gegevens alleen als we wettelijk verplicht zijn deze te bewaren. Is dit niet het geval? Dan verwijderen we per direct je accountgegevens op bestelgegevens en facturen na.

Klantenservice

De persoonsgegevens die wij verwerken als je contact opneemt met onze klantenservice bewaren wij zolang je klant bent van ons. 

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS

Wij zullen je persoonlijke gegevens niet verkopen aan derden. Wel zullen we je gegevens aan derden kunnen geven die te maken hebben met het uitvoeren van de bestelling, bijvoorbeeld onze transporteur die je bestelling zal leveren. Ook kunnen wij je gegevens delen met financiële diensten zoals betaaldiensten, kredietinformatiebureaus en incassobureaus. Wij en derden die over jouw gegevens kunnen beschikken zijn verplicht hier vertrouwelijk mee om te gaan. Derden hebben niet het recht deze gegevens voor eigen doeleinden te gebruiken en mogen ze alleen gebruiken op onze instructies. 

GEGEVENS WIJZIGEN

Als klant heb je recht om je gegevens in te zien, te verwijderen of te wijzigen. Ook heb je het recht om de toestemming voor het feit dat wij je gegevens mochten gebruiken in te trekken. Je kan ook bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens. Verder heb je het recht om je persoonsgegevens te krijgen. Je kan dan een verzoek indienen hiervoor en wij zullen dan een bestandje met je gegevens naar je mailen. Wil je gebruik maken van een van hierboven genoemde rechten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zodra wij je identiteit hebben vastgesteld, zullen we je informeren hierover en dat binnen 4 weken. Als je een account hebt aangemaakt op onze site kan je je gegevens bekijken en wijzigen wanneer je wilt. Wil jij een kopie van je gegevens uit ons systeem of wil je ze verwijderen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen dit regelen zover dit wettelijk is toegestaan.

KLACHTEN

Heb je een klacht over de schending van je wettelijke rechten of de naleving van deze verklaring? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook heb je de mogelijkheid om je klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kan hun website bezoeken voor contactgegevens. www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

KAN IK OOK MET KLARNA ACHTERAF BETALEN?

Ja dat Kan. lees hieronder de privacy voorwaarden:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/privacy