• Ma - Za voor 16:00 uur besteld is zelfde dag verzonden
  • Gratis sample bij elke bestelling
  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Gratis merchandise bij bestellingen vanaf €75,-

Wat is creatine?

Creatine is een lichaamseigen stof die van nature voorkomt in je lichaam. Daarnaast is het ook een van de best onderzochte en meest effectieve voedingssupplementen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten creatine verkrijgbaar, waarvan creatine monohydraat de meest bekende is.

Waar is creatine goed voor?

Creatine is als tussenproduct betrokken bij de energievoorziening van de spieren. Bij een dagelijkse inname van 3 gram verbetert het de prestaties bij explosieve krachtinspanningen, zoals gewichtheffen of sprintjes trekken.

Hoe gebruik je creatine poeder?

Met een creatine supplement bouw je de creatinefosfaat voorraad in je spieren langzaam op. Je moet het daarom iedere dag gebruiken. Gewoonlijk neem je per dag 5 gram in. Daarmee bereik je het maximale effect na enkele weken.

Om sneller het maximale effect te bereiken kan je ook voor een snelle oplaadfase kiezen, waarin je de eerste 5 dagen ongeveer 20 gram per dag neemt. Het is aangeraden deze over de dag uit te spreiden.

De beste creatine

Ons assortiment geeft je een ruime keuze aan verschillende soorten creatine. De meest gebruikelijke creatine monohydraat poeders zijn smaakloos en kun je daardoor heel makkelijk door je shakes of ander drinken mixen. Niet jouw favoriet? Er zijn ook genoeg poeders die wel een lekker smaakje hebben!